ערב פיצה ודובדבנים לקינוח

November 22, 2016

 

 

שבוע שני לפרויקט שלי, הפעם בחרתי במוצר שישב לי בראש כבר הרבה זמן-

כיסוי לקערה! למה זה טוב ומה הקשר לפיצה? אני אוהבת לאפות- פיצה זו מומחיות כבר מגיל צעיר, אבל מי לא אוהבת עוגות שמרים והריח המדהים של חלות לפני שבת... הבעיה מתחילה כשהתערובת ממתינה לתפיחה וכמובן שהמגבת היחידה מול העיניים לא הכי נקייה, אז זהו - לא צריך אותה. מעכשיו יש כיסוי לקערה, שגם עושה את העבודה וגם מהמם בפני עצמו. שנייה לפני שאני ממשיכה להתלהב מכל האופציות, חייבת לשתף אתכן במתכון שלי לפיצה ותאמינו לי שמדובר באחד השווים אם לא ה...

 

מתכון לפיצה עיגולה:

 

לבצק-                                                    רוטב עגבניות משודרג-

*3.5 כוסות קמח                                       *2 כפות רסק עגבניות

*כפית שמרים                                          *כפית גדושה של ממרח פלפלים

*שליש כוס שמן זית                                  *טיפונת שמן זית

*כפית סוכר                                             *שום ואורגנו

*כף מלח

*כוס מים פושרים    

 

מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר,

מוסיפים מלח ושמן זית ומערבבים, מוסיפים מים ולשים את התערובת.

מתפיחים בקערה מכוסה בכיסוי החדש והמגניב 20 דקות.

מרדדים, יוצקים רוטב, שמים מלא מוצרלה מגורדת ותוספות שמתחשק-

אצלי הפטריות מככבבות... לפעמים גם עם טונה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל17 דקות, 200 מעלות.

בתאבון!!        

 

   

כיסויי קערות אפשר לשלב עם מגבות תואמות או סינר מטבח באותה הדוגמה, אם מתחשק לך להעניק מתנה קטנה אז יש גם כיסויי ספלים תואמים בחלק מהדוגמאות.

בקיצור שווה בטירוף, וזה מחכה לך כבר עכשיו לרכישה בחנות בארבעה הדפסים מטריפים!

 

 

 

כבר אמרתי שאני חולה על דובדבנים?

 

נתראה בשבוע הבא,

עיגולה

 

 

 

 

 

Please reload

פוסטים אחרונים:

February 14, 2017

Please reload

לקבלת עדכונים: